Yoga og Behandlinger
Yoga


Marie-Louise underviser Vinyasa yoga, som er en yogaform der skaber styrke og varme i kroppen. Vinyasa yoga har en glidende overgang fra stilling til stilling, og der opleves et skønt flow i en vinyasa yoga time. Marie-Louise lægger stor vægt på alignment og vejrtræking igennem sin undervisning. 


Onsdag 7.30-8.30

Onsdag 9.00-10.15


PRIS: 60 minutter, 80 kr./gang

          75 minutter, 95 kr./gang


Kranio-Sakral Terapi


Marie-Louise tilbyder elev-behandlinger i Krario-Sakral Terapi.

Behandlingsformen udspringer fra en osteopatisk metode, der har dokumenteret en bevægelighed mellem kranieknoglerne, og er en del af uddannelsen på de osteopatiske skoler. 

Kranio-Sakral Terapi er en blid og effektiv behandlingsform, hvor der med nænsomme berøringer arbejdes med det Kranio-Sakrale system, som består af kraniet, ansigtets knogler, nakken, rygsøjlen, korsbenet, halebenet og hjernevæsken der løber gennem centralnervesystemet. Formålet med behandlingen er, at løsne spændinger og skævheder der stresser eller belaster centralnervesystemet og skaber fysiske gener. I behandlingen skabes der balance omkring kranie knoglerne, der løsnes spændinger i bindevævsmembranerne inde i hovedet og selve ansigtet afspændes. Kranio-Sakral Terapi har god effekt på stress, hovedpine, nakkeproblemer, tand- og kæbegener, kan lindre tinnitus og har en regulerende effekt på nervesystemet.


PRIS: Elev-behandling, 45 minutter: 360 kr.


Japansk Lifting 


Marie-Louise tilbyder behandling i Japansk Lifting, som er en hud- og vævsopstrammende teknik i kombination med massage og lymfedræning i ansigtet. Japansk Lifting kan reducere rynker og linjer, og er god mod hovedpine og kæbespændinger. 

Der anvendes økologisk spirulina algemaske i behandlingen, der virker anti-aging, fremmer hurtigere celleomsætning og øger hudens metabolisme. Derudover anvendes der 100% koldpresset ren hybenkerneolie, der kan reducere overfladerynker i huden. 


PRIS: 55 minutter, 650 kr. 

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes