Flow yoga

Jeg har dyrket jazzballet og klassisk ballet siden jeg var helt ung, og har altid elsket at bevæge mig. I 2006 bosatte jeg mig i Asien, og her fik jeg åbnet mine øjne for yogaens verden. Siden har jeg ikke sluppet mit tag i yoga, og i 2019 tog jeg en 200 YTT yoga uddannelse på Bali. 

Oprindeligt har jeg en ernæringsfaglig baggrund og uddannelser i Kranio Sakral Terapi, body bike og body toning. Jeg har arbejdet en del år inden for det administrative område, særligt indenfor HR. Jeg har masser af undervisningserfaring, og har undervist hos større fitnesskæder, diverse yoga studier samt ved private firmaer. 

Min yoga stil er en moderne flow-stil, hvor der ligges vægt på styrke og balance. Derfor vil mine timer ikke være præget af planke, hundestræk og originale solhilsner, men vil foregå som i én lang dans. Jeg elsker hvordan krop og sind smelter sammen på denne måde i et dejligt flow, og glæder mig til at dele denne passion med dig. 

IMG_6714

Yoga vejrtrækning

Når sindet er uroligt, så er vejrtrækningen uregelmæssig. Og når vejrtrækningen er stille, så er sindet også stille. Kan vi påvirke vejrtrækningen, kan vi dermed skabe et virksomt terapeutisk system og bruge vejrtrækningen til koncentration, klarhed og eventuelt helbredelse. Som en del af Flow yoga timerne udfører vi vejrtrækningsteknikker, også kaldet pranayama, som hjælper med at skabe et rolig, klart og sundt sind.

Hvorfor gå igang med Flow yoga?

Større styrke

Dyrker du yoga regelmæssigt, så bliver du stærk. Med regelmæssigt yoga vil du øge din styrke i din core, ryg, arme og ben.Forbedret velvære

Studier viser at yoga reducerer udmattelse og giver en følelse af øget energi. Derudover forbedrer yoga psykisk velvære og tilfredshed med livet, samt reducerer stress.  

Øget fokus

Når der holdes fokus og koncentration, særlig t ved balanceøvelser, er det nærmest umuligt at tænke på aftensmad, arbejde osv. Dette bevirker at der kommer ro i ens sind. 

 

Mere energi og livsglæde

Kontakt mig

Kunne du tænke dig at komme i gang med Flow yoga? Så kan du kontakte mig her

AddressE

Piet Heins Vej 39
2960 Rungsted Kyst

Telefon

(+45) 27 39 13 07

E-mail

Info@mindlivingworld.dk

Yoga er en af de ældste skoler og metoder som beskæftiger sig med det hele menneske. Det er fysiske og mentale øvelser der fokuserer på at være til stede i kroppen og i nuet, så du derved kan opnå mere nærvær og ro i dit sind og styrke i din krop. Yoga er derved en tilstand, hvor krop, sind og ånd søges forenet. Dette mål er tidsløst, hvilket gør yoga lige så vital og moderne som for årtusinder siden. 

Jeg har dyrket traditionel yoga i mange år, men har de sidste par år bevæget mig lidt hen i en mere moderne og flydende yogaform, som jeg kalder for Flow yoga. I Flow yoga vil du opdage helt nye stillinger eller overgange mellem stillingerne. Du vil nærmest opleve timen som én lang dansende bevægelse, hvor du både kan udfolde din kreativitet men også få ro i dit sind. 

Når sindet er uroligt så er vejrtrækningen uregelmæssig. Og når vejrtrækningen er stille, så er sindet også stille, og yogien får stilhedens kraft. Kan vi påvirke bevidst vejrtrækningen, kan vi dermed skabe et virksomt terapeutisk system og bruge vejrtrækningen til koncentration, klarhed og eventuelt helbredelse.

Når vi udfører vejrtrækningsteknikker, også kaldet pranayama, bliver vores sind optaget af selve vejrtrækningen og vores billede af virkeligheden bliver svagere og vi reagerer ikke så automatisk på tanker og indtryk som vi ellers ville gøre. Vores sind har derfor mulighed for at blive mere kreativt og fleksibelt. Marie-Louise inkorporerer små sekvenser af pranayama i hver vinyasa yoga time

 • Øger udholdenhed, styrke og fleksibilitet
 • Styrker vitalitet og energi
 • Reducerer spændinger og smerter
 • Fører til indre ro og balance
 • Giver større modstand mod stress
 • Forbedrer livskvaliteten
 • Øger psykisk smidighed
 • Fremmer mod, udholdenhed og koncentration
 • Styrker fokusering og mentalt sundhed
 • Balancerer krop, sjæl og sind
 • Åbner op for nye perspektiver og tilgange
 • Hjælper til at genkende adfærdsmønstre og vaner
 • Fører til større bevidsthed omkring din krop
 • Giver plads til åndelig udvikling

Marie-Louise underviser på nuværende tidspunkt i Vinyasa Yoga i Living-Studios i Birkerød. Marie-Louise har yoga-undervisningserfaring fra Hot Yoga Denmark, Søhuset Motionscenter, Grow Yoga samt Yogazensation. 

Private yoga timer med Marie-Louise koster 600 DKK for en time. Der kan være max 2 på holdet, og det foregår i min klinik i Rungsted Kyst. 

Yoga timerne varierer mellem 60-75 minutter.