Kranio Sakral Terapi

Kranio-Sakral Terapi er en blid og effektiv behandlingsform der afhjælper stress, hovedpine med mere. Kranio Sakral Terapi har en særdeles beroligende effekt på nervesystemet, og du vil opleve at behandlingen nærmest nulstiller dit sind. 

400,- DKK

1 time

Kranio Sakral Terapi(Børn)

Både mindre og større børn kan også have stor gavn af at modtage Kranio Sakral Terapi, da de også kan døje med hovedpine, ondt i maven samt  ondt i ørerne. Kranio Sakral Terapi er effektfuld hvis barnet har problemer med hyperaktivitet eller det modsatte. 

300,- DKK

En halv time

Japansk Lifting

Japansk Lifting er en teknik der afhjælper hovedpine og reducerer rynker og linjer i ansigtet. I en Japansk Lifting indgår lymfedrænage, akupressur og japansk ansigtsmassage samt ansigts-organzone terapi. Japansk Lifting har en beroligende effekt. 

600,- DKK

1 time

Flow yoga

Uanset om du søger et fysisk krævende yogaprogram eller en blid yogaform, en åndelig oplevelse eller en fornemmelse af velvære, så er der masser af grunde til at dyrke yoga. Yoga-tilstanden opnås når sindet er i ro, og du oplever en fornemmelse af enhed og lykke. 

600,- DKK

1 time
Afbud

Er du forhindret i at komme bedes du melde afbud senest kl 12.00 dagen før vores aftale. Aflyser du senere end kl 12.00 dagen før, eller udebliver du fra vores aftale vil du blive opkrævet fuldt honorar via mobilepay anmodning. 

Kontakt mig

Kunne du tænke dig at komme i gang? Så kan du kontakte mig her

AddressE

Piet Heins Vej 39
2960 Rungsted Kyst.

Telefon

(+45) 27 39 13 07

E-mail

Info@mindlivingworld.dk