Min Historie

Om Marie-Louise

Jeg har altid haft fokus på det sunde liv.  Siden jeg var ung teenager har jeg dyrket masser af motion, lige fra jazzballet, klassisk ballet til svømning, løb, udendørs cykling, body bike og aerobic. Jeg har dyrket yoga i 12 år nu, og det er ultimativt en sportsgren som jeg kommer til at dyrke resten af mit liv. Jeg har aldrig haft det så godt i min krop og følt mig så stærk som efter jeg er begyndt at dyrke yoga. Jeg er født og opvokset i Danmark, men har boet en del år i Hongkong, Belgien og Luxembourg.

Jeg har selv døjet meget med både spændings-hovedpine og migræne, og har i den forbindelse stiftet kendskab til kranio sakral terapiens fantastiske effektive virken. Jeg har igennem Kranio Sakral Terapi uddannelsen lært, hvor stor en betydning det har for vores fysiske velvære, at vores nervesystem er i balance. At bevæge sig ind i en mere sansende verden hvor jeg skal støtte og guide mine klienters krop til selvregulering er en fantastisk oplevelse, og jeg elsker at give behandlinger i Kranio Sakral Terapi. Mit mål er at kvinder når mere ind i deres kerne ved at styrke deres velvære og ikke være offer for hovedpiner som kan være dybt invaliderende.  

Jeg holder til i Rungsted Kyst i Nordsjælland hvor jeg har klinik. 

Faglig baggrund og uddannelser

Jeg har uddannelse indenfor Ernæring og kostvejledning og har blandt andet arbejdet som frivillig i en større sundhedscamp i Nepal. Min yogalærer uddannelse har jeg taget på Bali hos The Peaceful Warriors Yoga i 2019. Forudgående for dette har jeg en uddannelse som Aerobic og body bike instruktør ved Betina Borg fra år 2000. 

Min uddannelse som Kranio Sakral Terapeut tager jeg ved Fulcrum Institute, og jeg undervises af Deedee Schmidt Pedersen, Helle Haugaard samt Karina Remming. Derudover har jeg også haft undervisningstimer ved Lisbeth Reinholdt. Indtil videre har jeg 400 timers undervisning bag mig. 

Kontakt mig

Kunne du tænke dig at komme i gang? Så kan du kontakte mig her

AddressE

Piet Heins Vej 39
2960 Rungsted Kyst.

Telefon

(+45) 27 39 13 07

E-mail

Info@mindlivingworld.dk